Grundejerforeningen

Østervænge

Jeanifer Brekling facebook 17aug22:

God aften, jeg håber I alle har fået en mail fra Mette og grundejerforeningen om vejfesten! Som skrevet bliver der både loppemarked, hoppeborg og middag på Milosvej.
Loppemarkedet vil foregå fra kl 14-16. Der bliver sat et skilt op en uge i forvejen. Så kom med jeres bamser, børnetøj, antikker, tallerkener som ikke passer med de andre, cykler og hvad I ellers vil give et godt tilbud på.
Der bliver sat Hoppeborg op omkring kl 13 og den kører indtil kl 22. Kl 17 samle vi os med egenbragte bord, stole og grillmad til en hyggelig aften sammen med naboer hvor vi kan hilse både de gamle og nye. Der bliver sat grill op på vejen (nogle der vil låne deres grill ud til aftenen? Skriv til mig tak! 🙏) vi kommer selv med vores grill plus en pizza ovn indsats så kom med jeres pizzaer klar til at bage hvis I tør! 😋
Grundejerforeningen supplerer vand, sodavand, vin og fadøl (pils og IPA) plus slushice, popcorn og slikposer. Derfor er det meget vigtigt at I skriver, hvor mange børn der kommer så jeg kan komme med slikposer nok 🍭
Skriv til Jeanifer på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. om I kommer og hvor mange voksne og børn der bliver inden den 28. August. Lad og nu igen få et brag af en fest!